Opinie klientów

 

Podziel się swoją opinią.

Wszystko to co najważniejsze, czego Państwa nauczono, co się Państwu podobało na kursie lub szkoleniu. Wszystko, czego Państwu brakowało, a także to, co należy zmienić.

Wszystkie opinie naprawdę mile widziane.

Wszystko po to, aby wyjść Państwu naprzeciw

Dodaj swoją opinię

KomentowałEwa | 2017-10-12

Jeśli chcesz nauczyć się masażu orientalnego ucz się od najlepszych tak jak ja. Skorzystałam z wiedzy i doświadczenia wykładowców szkoły Spasja. Nauczyłam się bardzo dużo cwiczac pod okiem mistrzów. Pani Dominika i Pan Dawid Stworzyli tak miłą atmosferę, że calodzienne ćwiczenia mimo wysiłku jaki trzeba było włożyć, były niezwykle przyjemne. Zadawalam wiele pytań i na każde otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Wykładowcy Szkoły Spasja byli nie tylko nauczycielami ale również doradcami. Co było dla mnie bardzo ważne to dostosowanie terminu kursu do terminu, który ja zaproponowałam. Wybór tej Szkoły był bardzo trafny. Mam nadzieję, że wkrótce ponownie skorzystam z Waszych usług. Dziękuję za wszystko. Ewa

KomentowałMilena | 2015-12-28

Ukończyłam w Spasji kurs Terapii kobiet w ciąży i niemowląt - bardzo polecam ;-). To jedyny tak rozbudowany kurs, obejmujący zarówno czas ciąży, przygotowanie przed i postępowanie po porodzie. Świetni szkoleniowcy i sympatyczna atmosfera.

KomentowałEwa | 2015-12-23

ukończyłam kurs Masażu tkanek głębokich, imponująca wiedza Dawida i do tego świetna atmosfera to nietuzinkowe połączenie. Polecam wszystkim zainteresowanym - Centrum Spasja to świetny wybór

KomentowałAgata | 2013-11-16

KURS PIERCINGU podstawowy i zaawansowany rewelacyjny :) pięknie wytłumaczone , pięknie pokazane no i całe mnóstwo " królików doświadczalnych " a tak na serio wiele przekłuć i tych podstawowych i tych bardziej zaawansowanych . Prowadzący wprost genialny i mega zabawny nie ma to jak umiejętność przekazania poważnych spraw w luźny sposób , no cóż więcej chcieć od jednego kursu :) Pozdrawiam

KomentowałLucy F Asia | 2013-10-29

Bardzo dziękuję za świetny, profesjonalny kurs piercingu!!! To był najlepszy kurs tego typu, w jakim brałam udział - wszystko od A do Z w bardzo przystępnej formie i miłej atmosferze. Raz, a dobrze! Bardzo duża liczba przekłuć na modelach. Wielkie dzięki! Polecam wszystkim zainteresowanym!!!

KomentowałAleksandra | 2012-09-19

Witam, dzisiaj ukończyłam całe 4 dni kilkuczęściowego kursu dotyczącego kobiet w ciąży i połogu. Spodziewałam się jak to zwykle bywa, że zapłacę za "papier" ,a nie umiejętności, jakież było moje zdziwienie gdy już po pierwszym dniu zobaczyłam że to nie przelewki , bo w tej szkole od recepcji po prowadzących widać sumienność w prowadzeniu zajęć ,profesjonalizm, zaangażowanie i pasję ludzi , którzy także są praktykami i mają naprawdę dużo do zaoferowania. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

KomentowałKasia | 2012-07-19

Super szkolenie. Punktualnie, w sposób zorganizowany, żadnego improwizowania. Wszystko z uśmiechem. Cieszę się, że Spasja daje skrypty szkoleniowe. Można się skupić na teorii bez konieczności notowania. I potem część praktyczna. Czułam wychodząc ze Spasji, że następnego dnia mogłabym już masować kamieniami. Polecam!

Komentowałmilosz | 2012-03-15

Wydaje mi sie ze ludzie którzy Tworzą Pasje naprawde wiedza co robią, i ją maja. Dawid dziekuje za cierpliwość i profesjonalizm.słowo Dla przyszlych kursantów Spasji naprawde warto pozdrawiam

KomentowałIrena | 2012-02-27

Jestem bardzo zadowolona z kursów jakie odbyłam ostatnio w SPASJI ( kompleksowa terapia wyszczuplająca i masaże i zabiegi pielęgnacyjne)
Ujęło mnie przede wszystkim duże zaangażowanie prowadzącego Dawida , jego wysokie umiejętności praktyczne, cierpliwość, pozytywne nastawienie i poczucie humoru.Życzę dalszego rozwoju i wysokich lotów!. Polecam tym, którzy stawiają na praktykę!

KomentowałIrena | 2012-02-27

KomentowałMariola | 2012-02-09

W ostatnim czasie brałam udział w kursie gorącymi kamieniami i jestem pozytywnie zaskoczona ponieważ grupa była kameralna iinstruktorka miała dla nas dużo czasu. Wyniosłam z tego kursu badzo duo i chętnie skorzystam z Waszej oferty.

KomentowałSylwia | 2012-01-30

Polecam szkolenia w Spasji, przekazywanie wiedzy teoretycznej i praktycznej w milej atmosferze, profesjonalnie no i cierpliwie :-) Pozdrawiam serdecznie i bede polecala Panstwa Osrodek z czystym sumieniem wsrod znajomych.

KomentowałANNA M | 2011-11-20

Bardzo gorąco polecam ten gabinet. Profeska na najwyższym poziomie. Miła i przyjazna atmosfera. Dobrze tam się czuje.

KomentowałDominika :) | 2011-11-16

Miałam przyjemność odbyć szkolenie z BODY PIERCINGU w centrum SPASJA, szczerze jestem bardzo zadowolona, dużo wyniosłam wiedzy a przede wszystkim umiejętności w temacie przekuwania ciała ludzkiego. Po tym kursie posiadam jeszcze większą chęć wykonywania tych zabiegów. Atmosfera naprawdę przemiła, a szczególnie chcę podkreślić pełen profesjonalizm prowadzącego kurs. Zajęć praktycznych było naprawdę sporo, wykonałam przekłucia których po części się obawiałam, a teraz mogę powiedzieć że już się nie boję :). Nigdzie w Polsce raczej nie znajdzie się takie szkolenie by było z tak dużą ilością modeli, także dziękuję i pozdrawiam serdecznie Dawida i Anię, do zobaczenia :)

KomentowałEdyta K. | 2011-11-04

Witam,
Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie masażu GORĄCYMI KAMIENIAMI, polecam wszystkim bo jest to naprawdę rewelacyjny sposób na relaks...profesjonalizm i przyjemna atmosfera to atuty SPASJI, dlatego warto wybrać się tam w celu poszerzenia zakresu swojej wiedzy ;)

KomentowałIza | 2011-10-21

Była to dla mnie niebywała okazja zdobycia wiedzy. Doświadczenie to na pewno wpłynie pozytywnie na mój dalszy rozwój. Super atmosfera, wspaniali ludzie,rewelacyjne szkolenia, profesjonalnie,rzetelnie i z jakim poczuciem humoru :D pozdrawiam was serdecznie do szybkiego zobaczenia.Polecam!!!

KomentowałBasia | 2011-09-23

Szczerze polecam Ogólnopolskie Centrum Szkoleniowe - SPASJA!!!! Profesjonalizm!!! ... niesamowicie przyjazna atmosfera! Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu masazu bankami :) dziekuje slicznie i jeszcze raz goraco polecam!

KomentowałKrystyna Maciąg | 2011-09-13

Bardzo polecam wszystkim Państwu kurs masaży orientalnych. Szczególnie spodobał mi się masaż goracymi kamieniami.

Pozdrawiam organizatorów.

KomentowałIsabella | 2011-07-22

Kurs Szkolenie Body PIERCINGU u Davida , to najlepsza opcja w POLSCE :) jestem bardzo zadowolona !!! tylu zywych modeli nie ma nigdzie indziej , a najwazniejsze sa zajecia praktyczne, wiec nawet sie nie zastanawiajcie, bo nigdzie nie znajdziecie takiej oferty!

KomentowałAgata | 2011-04-21

Odbylam kurs body piercingu,na ktory przylecialam z Londynu i okazalo sie ze na prawde warto.Kurs okazal sie niesamowicie potrzebny dla mnie poniewaz poszezylam wiedze teoretyczna oraz praktyczna.
Pozdrawiam pana Dawida i goraco polecam Spasje

KomentowałJoanna | 2011-04-07

Polecam wszyskim szkolenia w centrum,fantastyczna atmosfera,profesjonalne podejście,na pewno skorzystam z następnych szkoleń.

KomentowałMonika | 2011-03-25

Polecam szkolenie z masażu wyszczuplająco-antycellulitowego. Przeprowadzone bardzo profesjonalnie oraz ciekawie. Atmosfera była wyjątkowo miła. Bardzo dobrze przeprowadzona część praktyczna i teoretyczna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam i gorąco pozdrawiam!!

KomentowałRenata | 2011-02-24

Jestem pod wrażeniem.Uważam ,że Pan Dawid mógłby nauczać szkoleniowców -ponieważ ma podejście do człowieka.Dziękuję.

KomentowałMarta | 2011-01-24

Fantastyczna atmosfera na kursie, w pełni profesjonalne a jednocześnie pełne humoru podejście do pracy i ludzi! Uczestniczyłam w masażu kobiet w ciąży i m. shantala i szczerze mogę polecić wszystkim te kursy a w szczególności przyszłym i obecnym rodzicom! :) Pozdrawiam cieplutko!

KomentowałEla | 2010-12-14

Odbyłam 1- dniowe (indywidualne) szkolenie z masażu gorącymi kamieniami.Przebiegało ono na wysokim poziomie, w miłej atmosferze, w dobrze przygotowanym, przytulnym, dającym komfort gabinecie. Pan Dawid profesjonalnie podchodzi do tematu, widać i czuć, że to co robi, robi z pasją...Dodatkowym atutem są pełne materiały szkoleniowe. SZCZERZE POLECAM !!

KomentowałAndrzej | 2010-12-06

Pełny profesjonalizm,elastyczność i poczucie humoru oraz
pełne zaangażowanie to jest to czego oczekiwałem
Dawid- dzięki:))

KomentowałAgata | 2010-12-01

Długo szukałam i wreszcie znalazłam. Profesjonalna strona internetowa i pozytywne opinie skłoniły mnie do wysłania maila z zapytaniem. Bezproblemowy, szybki i miły kontakt zaowocował wkrótce moją obecnością na indywidualnym łączonym kursie masażu w "Spasji"- Masażu Gorącymi Kamieniami i Stemplami Ziołowymi.

Długo by opisywać...dlatego nie będę tu oryginalna i podpiszę się obiema rękami pod opiniami poprzedników i poprzedniczek - PROFESJONALIZM, ODDANIE, ZAANGAŻOWANIE, WIEDZA I PASJA - to słowa klucze charakteryzujące podejście Pana Dawida do tematu - WŁAŚCIWA OSOBA NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU. Tu zabieg masażu zamienia się w rytuał, gdzie płynny ruch, ciepły dotyk bazaltu, orientalne roślinne zapachy i relaksacyjna muzyka tworzą spójną całość... a o to właśnie chodzi!

Wszystkim zainteresowanym gorąco polecam, bo warto poczuć to na własnej skórze.

P.S.
Pozdrowienia dla "naszego ciałka" - Kasi
Pozdrowienia dla Pana - Panie Dawidzie i do zobaczenia

KomentowałJoanna | 2010-11-27

W moim przypadku kurs cieplymi kamieniami bylo niesamowitym eksperymentem nauczenie sie bardzo dokladnie waznych rzeczy potrzebnych w pracy jako masazysta a instruktor skupial sie na tym abysmy wyniesli z kursu jak najwiecej.Polecam bo Ja napewno zdecyduje sie ponownie na kolejny eksperyment

KomentowałKlementyna | 2010-11-24

Cenne i inspirujące doświadczenie - Bez wahania poleciłabym każdemu zainteresowanemu - w moim przypadku było to szkolenie w zakresie masażu gorącymi kamieniami. Kompetencje prowadzącego, entuzjazm , który się udziela;-) i ciekawe spostrzeżenia- moje oczekiwania zostały spełnione! Zachęcam, bo zdecydowanie warto...

Komentowałola | 2010-11-17

witam serdecznie!Jestem fizjoterapeutką, pracuję w rehabilitacji i w odnowie biologicznej jako masażystka.przez październik i listopad uczestniczyłam w kursie masażu orientalnego w Spasji.Chciałam polecić naukę tutaj , polecam nauczyciela Pana Dawida, ponieważ oprócz wiedzy praktycznej i teoretycznej ( która w genialny sposób przedstawiana ),uczy mysli holistycznej i przypomina jak ważny jest pacjent i jak ważny jest terapeuta i wspólna harmonia w tej relacji, wskazówki niezbędne w pracy gdzie często zapomina się i burzy sie relacje.
  Jestem bardzo zadowolona, warto uczyć sie u takiego trenera- brawo za estetyzm,duuużą wiedzę, mądrość życiową i naturalność!!!!!
  Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz polecam,byłam na innych kursach, gdzie traktowano mnie bezosobowo, tutaj..Warto!

KomentowałDorota | 2010-10-04

Jestem bardzo zadowolona z kursu masazu goracymi kamieniami, profesjonalne prowadzenie, miła atmosfera napewno będę uczestniczyła w innych szkoleniach zorganizowanych przez SPASJĘ . Serdeczne pozdrowienia dla prowadzącego.
Dorota z Brzegu

KomentowałIzabela | 2010-10-02

Pod koniec sierpnia uczestniczyłam w szkoleniu Body Piercing.Kurs był rzeczowy, szczegółowy, profesjonalnie przeprowadzony, miła atmosfera.Mam już za sobą pierwsze zabiegi w gabinecie, klientki są zadowolone, ja również!Gorąco polecam.

KomentowałJustyna | 2010-09-14

Uczestniczyłam w kursie masażu gorącymi kamieniami i bardzo polecam! Fajna i luźna atmosfera a jednocześnie profesjonalne podejście i zaangażowanie prowadzącego, dużo ciekawych informacji. Jeszcze raz polecam!

KomentowałJustyna | 2010-08-19

Jesteśmy fizjoterapeutkami, ale wspólnie z koleżanką postanowiliśmy się przebranżowić, pójść w kierunku masażu relaksacyjnego i otworzyć gabinet. Wybraliśmy centrum szkoleniowe Spasja. Na początek odbyłyśmy szkolenie MASAŻ STEMPLAMI ZIOŁOWYMI. Zgodnie uważamy, że było to najlepsze szkolenie, na którym byłyśmy. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm Pana instruktora do ostatnich minut. Bardzo mile zaskoczyły nas również super dopracowane skrypty i inne materiały dydaktyczne.
(Ostatnio na szkoleniu dostałyśmy zwykłą kartkę, zamiast dyplomu)
Napewno wrócimy
Justyna i Marysia

KomentowałKasia(KaTe) | 2010-07-29

Niedawno odbyłam indywidualny Kurs BODY PIERCINGU. Był to mój 4 kurs w życiu. Jestem naprawdę mile zaskoczona. Miła atmosfera, profesjonalne podejście prowadzącego. Każdy przypadek omawialiśmy osobno, zawsze dyskutowaliśmy przed i po przekłuciu, wszystko przedstawione w sposób klarowny i zrozumiały. Najbardziej podobała mi się oczywiście część praktyczna, wiele nietypowych, ciekawych rozwiązań (manekin na początek był ok J)
Szczerze polecam KaTe

KomentowałKasia | 2010-07-27

W ostatni weekend uczestniczyłam w kursie masażu gorącymi kamieniami i z pewnością nie będzie to mój ostatni kurs w Centrum Spasja.
Luźna atmosfera, dobre tempo szkolenia, wiele cennych informacji z zakresu: anatomii, pracy z klientem, przygotowania stanowiska pracy ...
Polecam.

Komentowałmałgosia | 2010-07-16

do tej pory myślałam, że jestem masażystką. Po kursach w Centrum Spasja mogę powiedzieć, że długa droga przede mną. Dziękuję za otwarcie mi oczu i wskazanie odpowiedniej drogi.

KomentowałASIA | 2010-03-11

Jestem po szkoleniu MASAŻ BAMBUSOWY. Uważam, że Spasja rzeczywiście działa z pasją ! Pełny profesjonalizm, fachowość i zaangażowanie! Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi a atmosfera w czasie zajęć jest bardzo miła. Polecam !

KomentowałJoanna D. | 2010-01-23

Prowadzę sieć gabinetów SPA i odnowy biologicznej. Moi pracownicy skorzystali już z kilku szkoleń tej firmy. Jesteśmy zachwyceni. Najbardziej podobało nam się szkolenie z masażu gorącymi kamieniami. Poprowadzone wreszcie w sposób nie tylko ciekawy i atrakcyjny, ale także szalenie profesjonalny. I zauważyłam poprawę w relacjach moich pracowników i ich klientów, a to już bezcenne. Gorąco polecam!

 
Nasza witryna wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej www.wszystkoociasteczkach.pl
projekt i realizacja: strony internetowe 7seconds